Opleidingen

Kinder Reanimatie- en AED opleiding (PBLS)

In de kinder reanimatie- en AED opleiding wordt aandacht besteed aan het herkennen van een circulatiestilstand en het alarmeren, het vrijmaken van de ademweg, de beademing en de hartcompressies. U leert hoe u een bewusteloos kind benadert, hoe u de hartmassage en de beademingen uitvoert en hoe u een kind in de stabiele zijligging legt. Verder leert u hoe te handelen bij het stikken en/of verslikken.

De duur van de opleiding is ongeveer 4 uur. De opleiding kan tijdens kantooruren worden gegeven, maar in overleg met Life Saving Solutions ook in de avonduren of in het weekend.

De opleiding is bestemd voor iedereen vanaf ongeveer 16 jaar, er is geen vooropleiding benodigd.

De prijs voor een reanimatie opleiding is op aanvraag. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen middels het contactformulier.

De prijs is altijd inclusief een lesboekje, een officiëel certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad, gebruik van het lesmateriaal en de examenkosten.

Het certificaat is officiëel twee jaar geldig. Om ervoor te zorgen dat de geldigheid van uw certicifaat niet verloopt dient u een herhalingstraining te volgen. Life Saving Solutions raadt u echter aan één maal per jaar een herhalingstraining te volgen.

Life Saving Solutions zorgt ervoor dat u als reanimatie- en AED bediener, na het volgen van de opleiding, tijdig wordt geïnformeerd dat de geldigheid van uw certificaat dreigt te verlopen en dat u een herhalingstraining dient te volgen om de geldigheid te behouden.

U kunt zich aanmelden door te kijken op het rooster voor geplande opleidingen onder de knop 'cursusoverzicht', of u kunt direct contact met ons op nemen; onder de knop 'contact' vindt u alle contactgegevens.