Opleidingen

Reanimatie- en AED opleiding (BLS)

Het doel van de reanimatie en AED is dat u in staat bent op bij iemand met een hartstilstand de bloedsomloop zo snel mogelijk weer te herstellen, zodat alle functies van het lichaam behouden blijven, met en zonder gebruik van een AED.

De duur van de opleiding is ongeveer 4 uur. De opleiding kan tijdens kantooruren worden gegeven, maar in overleg met Life Saving Solutions ook in de avonduren of in het weekend.

De opleiding is bestemd voor iedereen die wil leren reanimeren met gebruik van de AED. De minimumleeftijd van de cursist is ongeveer 16 jaar.

De prijs voor een reanimatie opleiding is op aanvraag. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen middels het contactformulier.

De prijs is altijd inclusief een lesboekje, een officiëel certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad, gebruik van het lesmateriaal en de examenkosten.

Het certificaat is officiëel twee jaar geldig. Om ervoor te zorgen dat de geldigheid van uw certicifaat niet verloopt dient u een herhalingstraining te volgen. Life Saving Solutions raadt u echter aan één maal per jaar een herhalingstraining te volgen.

Life Saving Solutions zorgt ervoor dat u als reanimatie- en AED bediener, na het volgen van de opleiding, tijdig wordt geïnformeerd dat de geldigheid van uw certificaat dreigt te verlopen en dat u een herhalingstraining dient te volgen om de geldigheid te behouden.

U kunt zich aanmelden door te kijken op het rooster voor geplande opleidingen onder de knop “cursusoverzicht”, of u kunt direct contact met ons op nemen; onder de knop “contact” vindt u alle contactgegevens.